Despre noi

Awesome Image

Vanzarea portofoliilor de credite in derulare cu performanta redusa aduce avantaje.

Finopro IFN SA este o institutie financiara nebancara care ofera clientilor sai solutii de creditare in mod rapid si simplu. Pentru clientii care au inregistrat restante la credite, Finopro ofera solutii de refinantare in conditii confortabile si eficiente, ajustate la posibilitatile financiare ale fiecaruia.

Achizitia de portofolii de credite neperformante

O directie foarte importanta in activitatea Finopro este achizitia portofoliilor de credite de pe piata secundara si crearea instrumentelor de lucru eficiente in scopul transformarii portofoliilor de credite neperformante in portofolii care genereaza venituri constante. Se ofera diverse optiuni de colaborare, fie ca este vorba de achizitii unice ale portofoliilor de credite neperformante, fie tranzactii recurente de pana la 500.000 de euro lunar.

Signature

Innovative Works

How all this mistaken idea of denouncing pleasures and praising pain was born and we will give you a complete account of the system.

Certified Company

Ever undertakes laborious physical exercise, except to obtain some advantage from it. To find fault with a consequences.

Very Experienced

Again is there anyone who loves or pursues desires to obtain pain of itself, because it pain, but because circumstances great pleasure.

Beneficiile solutiilor Finopro

Achizitionarea portofoliilor de credite neperformante

Achizitionam portofolii de credite neperformante in cele mai avantajoase conditii.

Creditarea rapida

Indiferent de nevoile pe care le ai, Finopro iti gaseste cea mai avantajoasa solutie de creditare.

Stingerea datoriilor

Scapi de grija restantelor neachitate si esti ajutat cu solutii eficiente pentru rambursarea datoriilor.

Experienta bogata, servicii personalizate

Finopro IFN SA are expertiza necesara pentru a oferi cele mai bune solutii de finantare sau refinantare pentru fiecare client in parte, cu beneficii financiare certe si economie de timp.

Afla mai multe